Nogometni vikend – Karlovac 1919 dočekuje Trešnjevku, a u Vojnić dolazi NK Golubovec

Nakon domaće pobjede rezultatom 3:0 protiv Ponikva iz Zagreba, nogometaši Karlovca 1919 dočekuje Trešnjevku s početkom u 19:00 sati. NK Vojnić ’95 upisao je treći uzastopni poraz protiv Blata u gostima rezultatom 2:0. U subotu u 16:30 na domaćem terenu Vojnićani igraju s NK Golubovec koji zasad ima 100-postotni učinak i ima 12 bodova.

U prvoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju će se odigrati 5. kolo s početkom u 17:00 sati. Slunj dočekuje Koranu, a Draganić će na domaćem terenu odmjeriti nogometne snage s Ogulinom koji dosad ima sve pobjede. U Gornjem Mekušju susret će odigrati Vatrogasac i Ilovac. Zrinski Ozalj dočekuje Croatiu ’78, a Mladost (R) odlazi u Mostanje kod NK Barilović.

U nedjelju će se odigrati i 4. kolo druge županijske nogometne lige s početkom u 17:00 sati. Doba (SP) kod kuće igra s Kupom dok Cetingrad dočekuje Frankopan u subotu u 17:00 sati. U Zvečaju će se susresti Mrežnica i Tuškani, a Šišljavić na domaćem terenu dočekuje Petrovu Goru. Dobra (N) i Oštarije igraju u Novigradu, a Vrlovka će ugostiti Plaški.