Odigran dio utakmica u županijskim ligama – u Zvečaju 4 žene uspješno odradile utakmicu i ušle u povijest karlovačkog nogometa

Zbog loših vremenskih uvjeta i vodom natopljenih terena, dio utakmica u županijskim nogometnim ligama je odgođen. U 1. ligi svoj su susret odgodili Zrinski Ozalj i Croatia ’78, a u 2. ligi Dobra (Sveti Petar) i Kupa, Šišljavić i Petrova Gora, Vrlovka i Plaški, a Dobra (Novigrad) i Oštarije zamijenili su domaćinstvo stoga se ista igrala u Oštarijama.

U 1. ligi Slunj je na domaćem terenu pobijedio Koranu rezultatom 1:0 Ogulin je ponovno bio uspješan i u Draganiću pobijedio istoimenog domaćina rezultatom 1:4. Vatrogasac i Ilovac na poluvrijeme su otišli rezultatom 0:0 no u drugom dijelu susreta Ilovac je upisao pogodak i pobijedio rezultatom 0:1. Barilović je upisao sva 3 boda u Mostanju kao domaćin protiv rečičke Mladosti rezultatom 3:2.

Cetingrad i Frankopan jučer su odigrali susret gdje je Cetingrad bio bolji rezultatom 2:0. Oštarije je na poluvremenu vodilo 1:0 no novigradska Dobra preokrenula na 1:2 i upisala vrijednu pobjedu u gostima. U Zvečaju je odigran susret Mrežnice i Tuškana gdje je Mrežnica bila bolja rezultatom 5:2. Pohvale idu ženskom dijelu službenih osoba koje su odradile navedenu utakmicu – Martina Neralić, Iva Stojković i  Antonela Brozović kao sutkinje te Vesna Joha kao delegatkinja.