KABA

Anja Santini Mikulić na svjetskom juniorskom prvenstvu u SAD-u zauzela 26. mjesto od ukupno 60 natjecatelja

Pretposljednji tjedan kolovoza ove godine ostat će zapamćen u osobnim sjećanjima, ali i u sportskoj povijesti našeg grada i države. Anja Santini Mikulić, članica reprezentacije Hrvatske u sportskom penjanju po umjetnoj stijeni i članica Planinarskog društva „Dubovac“ iz Karlovca te Sportskog penjačkog kluba „Fothia“, sudjelovala je na prestižnom svjetskom juniorskom prvenstvu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zahvaljujući brojnim donacijama sponzora i prijatelja, Anji je omogućeno sudjelovanje na ovom prestižnom natjecanju, a koje će zasigurno pamtiti u dobrom svjetlu. Kao i u svakom sportu, svaki dan nije idealan pa je Anji polufinale izmaklo za dlaku. U ukupnom poretku zauzela je 26. mjesto od ukupno 60 natjecatelja. Ovaj je rezultat hvalevrijedan i pokazatelj dugogodišnjeg rada, truda, upornosti i nebrojenih sati treninga, kao i mnogih odricanja.

Sama kvalifikacija i mogućnost sudjelovanja na ovakvom natjecanju veliki su uspjeh za ovu sedamnaestogodišnjakinju, a ostvareni rezultat kruna dosadašnje karijere i veliki vjetar u leđa za budućnost. Pred Anjom su još brojni uspjesi, cijeli će svijet čuti za nju, a njeno matično društvo, PD „Dubovac“, kao i cijeli Karlovac, stoje iza nje i navijaju punim plućima!, poručili su iz PD Dubovac.