Karate klub Karlovac 1969. odlazi na „21st Karate Croatia Open“ – jedan od najjačih turnira u ovom dijelu Europe

Mladi karatisti iz Karate kluba Karlovac 1969. spremni su za turnir naziva „21st Karate Croatia Open“ koji slovi kao jedan od najjačih turnira u ovom dijelu Europe. Izdanje ovog turnira održat će se od 23. do 25. rujna u Rijeci. Predstavnici Karate kluba Karlovac 196. nastupit će u 18 kategorija i imaju prijavljene borce u svim dobnim kategorijama od učenika (8 godina) do seniora  (18 i više godina).

– Ovaj turnir je odlična prilika da natjecatelji vide gdje su trenutno prije Prvenstva Hrvatske za mlađe dobne kategorije koje se održava u Jastrebarskom 15. listopada 2022. godine. Turnir se održava u tri dana. Počinje ovaj petak s kadetskim kategorijama, a mi nastupamo s Lucijom Šegavić u kategoriji kadetkinja +54 kg i Josipom Farkašom u kategoriji -57 kg. U subotu su na redu seniori, U21 i juniori gdje ćemo nastupiti sa seniorom Augustinom Moškunom u teškoj kategoriji i Elenom Badanjak u kategoriji seniorki do 68 kg, najavio je trener Ivan Puklavec

Elena Badanjak također će nastupiti u kategoriji juniorki +59 kg. U nedjelju na red dolaze najmlađi borci. Karate klub Karlovac 1969. natupit će s 13 natjecatelja, a to su Vito Baršić, Leon Rajić, Mislav Puklavec, Andrej Ožura, Mark Buturajac, Petar Grubešić, Ivan Farkaš, Bruna Briški, Lola Kurtagić, Patrick Blažević, Tomislav Čordašev, Jan Canjar i Lucija Šegavić.

-Vjerujemo u naše borce i sigurni smo da će napraviti dobar rezultat ovoga vikenda u Rijeci, dodaje Puklavec

Foto: Karate Klub Karlovac 1969.