Polović: Jesu li Karlovčani dobili bazen, a da mi to ne znamo? Da im javimo, da se dođu kupati?

– Je li Grad dodijelio pravo građenja na kč 3645/1 na Putu Kozjače, pored poduzeća Niskogradnja d.o.o., koja s Gradom Karlovcem ima odličnu suradnju u vrijednosti 3 milijuna kuna u zadnje dvije godine? Na toj čestici je poslovna zgrada i bazen po našim saznanjima. Je li Karlovac konačno dobio bazen, a da mi to ne znamo? Pa da javimo građanima, da se dođu kupati, rekla je na današnjem Aktulcu Draženka Polović (Možemo!), pitajući o gradnji na spomenutoj čestici gradonačelnika.

Odgovorio je da ne zna ništa o tome, ali i pozvao pročelnicu za imovinsko – pravne poslove i upravljanje imovinom Tatjanu Gojak da da odgovore.

– Nikakvo pravo građenja nismo dali u pogledu izgradnje bazena ili bilo kakvog objekta na toj nekretnini. Ono što mogu izvijestiti da se već dugi niz godina vodi sudski postupak u pogledu te nekretnine. Znam da je bila prvostupanjska, mislim i drugostupanjska presuda u nekoj fazi, ali nikakvo pravo građenja nismo dali; sudski postupak je u tijeku, ustvrdila je Gojak i najavila da će pripremiti pisani odgovor.