KABA

NK Karlovac 1919 potpisao novu sponzorsku suradnju s OlyBet Automat Klubom

U prostorijama restorana Lana Korana danas je održano službeno predstavljanje novog generalnog sponzora za NK Karlovac 1919. Ugovor je u ime Karlovca 1919 potpisao dopredsjednik Perica Vucelić, a u ime International Evone d.o.o., direktor i član Uprave, Andrei Apollonov.

– Promijenili smo naziv brenda pa se više ne zovemo Automat Klub Vulkan već OlyBet Automat Klub. Već više od godinu dana radimo u Karlovcu i aktivno surađujemo s NK Karlovac 1919. Odlučili smo biti generalni sponzor ovom nogometnom klubu. Radimo u puno hrvatskih gradova i surađujemo s 57 klubova. Velika je čast raditi na području Hrvatske. Naš brend sponzor je i Real Betisu te Fiorentini, a ambasador je Luka Modrić. Sretni smo što možemo biti sponzor domaćem klubu kao što je NK Karlovac 1919, izjavio je Andrei Apollonov, direktor i član Uprave International Evone d.o.o.

Dopredsjednik Perica Vucelić zahvaljuje Olybet Automat Klubu na povjerenju i potpisivanju ugovora, a vjeruje i nada se da će seniorski pogon opravdati željene i očekivane rezultate.

– Meni je iznimno drago da smo mi došli do ovog trenutka gdje smo pronašli generalnog sponzora, tvrtku OlyBet, koja je prihvaćena diljem svijeta. Zahvalio bih članovima Izvršnog odbora koji su svojim radom doprinijeli da bi došlo do potpisivanja ovog ugovora. NK Karlovac 1919 prije svega, što je izrazito bitno u današnje vrijeme, broji preko 300 djece. Svakodnevno treniraju na prostoru stadiona Branko Čavlović Čavlek gdje će kroz ulaganja HNS-a i Grada Karlovca uskoro biti postavljena nova umjetna trava. Svakako će doprinijeti kvalitetnom radu i kvalitetnim uvjetima da bi se djeca mogla razvijati. Nevezano za sportske rezultate, bit je socijalizacije i odvajanja od svega onoga što smatramo nekvalitetnim životom, rekao je Perica Vucelić, dopredsjednik NK Karlovac 1919

Seniori već sutra igraju na domaćem terenu i dočekuju momčad HAŠK-a s početkom u 19:00 sati.