KABA

SDP: “Sve je stalo i ne zna se više tko što u uvijek spremnom stožeru i u izvrsno organiziranoj zimskoj službi treba raditi.”

Na temu prometnog kolapsa u gradu i neočišćenog snijega, brojnih prituži građana i komentara na društvenim mrežama, pressice Stožera i izjave Tomislava Novaka, oglasio se i karlovački SDP. Oni nisu tražili ostavku Ivane Fočić kao nadležne osobe, već su konstatirali kako “ekipu iz Grada očito veseli kad dođu na naslovnice nacionalnih medija, nije važno što je iza toga uvijek neki novi problem.

Prije samo četiri dana u četvrtak 19.1. ove godine Stožer Zimske službe grada Karlovca, na čelu sa zamjenicom gradonačelnika uvjeravao je svekoliku karlovačku javnost da nas ove godine snijeg neće iznenaditi. Tom je prilikom zamjenica gradonačelnika Ivana Fočić naglasila kako se situacija prati, a problemi ne očekuju. Međutim, ukoliko ih i bude, Stožer stoji na raspolaganju. I sve bi bilo dobro da, noćas, nije pala ta gomila novog snijega. Prema službenoj obavijesti Državnog hidrometeorološkog zavoda, od 7 sati izjutra, punih 20 centimetara od čega čak 13 centimetara novog. Sve je stalo i ne zna se više tko što u uvijek spremnom stožeru i u izvrsno organiziranoj zimskoj službi treba raditi. Važno je da je krivac pronađen i da je to „Zna se“ novi snijeg koji je pao i koji nije shvatio poruku od četvrtka 19.1. ove godine da nas ne smije iznenaditi, a kamoli stvarati nekakve probleme.Ekipu iz Grada očito veseli kad dođu na naslovnice nacionalnih medija, nije važno što je iza toga uvijek neki novi problem. I tako će uskoro platiti novu reklamu na gradonačelnik.hr i uvjeravati nas kako su savršeni, piše predsjednica karlovačkog SDP-a Dragica Malović.m