KABA

S 15 pobjeda iza sebe Kelteksice ove subote idu po novu protiv ŽOK Enna – “Kad smo na vrhu svojih mogućnosti možemo dobiti svakoga”

Odbojkašice Kelteksa su petnaestom  pobjedom u Puli protiv Velog Vrha, rezultatom 3:0 u setovima, potvrdile plasman u doigravanje za naslov prvakinja. U sljedećem kolu koje se igra ove subote dočekuju ŽOK Enna iz Vukovara.

Ekipa je zadovoljna pobjedom u Puli protiv jake ekipe koja se borila za opstanak, a s kojom su nekako uvijek bile najgušće borbe.

Uvijek smo vodili s njima neke borbe. Uvijek su davale sve od sebe, ali je uvijek bilo na nož. Malo su divlja ekipa pa ako mi popustimo bodovi idu na njihovu stranu. Ovaj put smo dobro odradili taktiku i sistem i na kraju smo i pobijedili. Uvijek postoji nada i daješ sve od sebe, ali među prva četiri, malo je nerealno, ali  puno radimo i treniramo ipak je sav taj rad došao na vidjelo, kazala je igračica Ella Badanjak.

Trener Goran Zec rekao nam je što možemo očekivati na utakmici ove subote:

Sigurno će igrati dobru utakmicu, ja mislim da dolaze jači nego prvi dio sezone, bila im je povrijeđena najbolja igračica, a još su se i pojačali na polusezoni. Poen po poen boriti se. Vrlo su kvalitetna ekipa i mi smo svjesni njihove, ali i vlastite kvalitete ove sezone. Kad smo na vrhu svojih mogućnosti možemo dobiti svakoga, kaže Zec.

Ipak u ovom sportu teško je ne nadati se nekoj medalji ili plasmanu, kada su već došli ovako daleko. Trener kaže kako su i muške momčadi rijetko donosile medalju prvenstva države, a ženska ekipa u seniorki nikada nije ni bila u najvišem rangu superlige do prošle godine. Ne sakrivaju da se nadaju da će nešto osvojiti, ali ipak će utakmice igrati jednu za drugom bez većih planova.