KABA

NK „Karlovac 1919“ pobjedom 1:0 na domaćem terenu protiv NK „Gaj Mače“ osvojio 3 boda, sljedeća je utakmica protiv Trešnjevke

U 21. kolu 3. NL Centar NK „Karlovac 1919“ na domaćem terenu, stadionu „Branko Čavlović-Čavlek“, pobijedio je NK „Gaj Mače“ rezultatom 1:0. Pogodak je to Josipa Budimira u 77. minuti utakmice.

Unatoč pobjedi, trener plavo-bijelih Igor Pamić nije bio zadovoljan.

Mi ne igramo dobro, mi smo danas čak prvo poluvrijeme dobro izgledali, puno šansi napravili, međutim, jednostavno nismo u pravom ritmu kao što smo bili krajem prvoga dijela. Isto tako treba zahvaliti i protivniku. Radi se o najozbiljnijem protivniku, definitivno najorganiziraniji, veoma opasan prema naprijed. Vidi se da ljudi rade posao kako treba, neopterećeni i znali smo da ćemo imati problema, opisao je trener Igor Pamić.

Pamić je objasnio i o kakvom se problemu radi.

Mi imamo jedan problem realizacije, nažalost, ne uspijevamo ga popravit iz utakmice u utakmicu. Međutim, ova tri boda se pišu, samo, vjerujte da meni muka ostaje, priznao je Pamić i naveo kako nastavljaju ozbiljan rad.

Sljedeće je trening sutra ujutro, onda igramo s Trešnjevkom i ja sam upozorio igrače da ćemo se patit cijelo vrijeme dok se ne kompletiramo i dok ne shvatimo da moramo biti na sto posto unutra jer svaka momčad ima par iskusnih, dobrih igrača i mi moramo podignut razinu naše igre jer ovo nije dobro, zaključio je Pamić.

Momčad NK Gaj Mače ostala je bez jednog igrača zbog crvenog kartona, no trener Marijan Glavica nije htio to komentirati, već je sportski čestitao domaćem pobjedniku.

To je protivnik koji nije bez veze na prvom mjestu, potpuno zasluženo. Imaju najbolju ekipu u ligi i želim im da se plasiraju u višu ligu. Mi smo imali malo određenih problema, malo ozljeda, malo prinuđenih promjena, tako da smo morali tri mijenjat odmah na poluvremenu, ali, u svakom slučaju, zaslužena pobjeda domaćina, bez obzira na to, crveni karton ne bi komentirao, istaknuo je Glavica.

Za jedini pogodak utakmice zaslužan je Josip Budimir.

Čestitao bih supraničkoj ekipi i svojim dečkima, gol je došao jer smo bili zajedno k’o ekipa i, eto, nagradilo nas je to na kraju pobjedom 1:0, prokometirao je Budimir.

U idućem kolu 26. ožujka NK Karlovac 1919 gostuje kod Trešnjevke.