Hrvatski teniski savez završio je natječaj za dodjelu domaćinstava državnih prvenstava Republike Hrvatske u svim dobnim kategorijama. Teniski klub Karlovac nakon 18 godina ponovno je domaćin jednog državnog prvenstva, ove godine to je Momčadsko državno prvenstvo za dječake i djevojčice do 14 godina.

-Hrvatski teniski savez kontinuirano podupire razvoj svojih članova te želimo istaknuti aktivniju ulogu Teniskog kluba Karlovac unazad četiri godine. Rad teniskog klub Karlovac prepoznat je i od strane Hrvatskog teniskog saveza kad smo prije dvije godine dodijeli Teniskom klubu Karlovac međunarodno natjecanje Tennis Europe. Karlovčani su ugostili 16 reprezentacija te su se dokazali kao odlični organizatori, vrhunski domaćini i odlični turistički promotori svog grada, izvijestili su iz Saveza.

U priopćenju navode kako se Teniski klub Karlovac dokazao kao pouzdan partner i odličan organizator natjecanja u svim dobnim kategorijama.

-Ulaganje u igrališta, rasvjetu, fotografije i promociju turističkih sadržaja svoje zajednice dovode do činjenice da svi igrači s radošću žele sudjelovati na turnirima Teniskog kluba Karlovac i ponovno se vratiti u Karlovac. Ovo domaćinstvo državnog prvenstva nagrada za rad i trud uložen na promociji tenisa proteklih nekoliko godina. Hrvatski teniski saveza sa zadovoljstvom prati ovako uspješan razvoj i rast kluba te smo sigurni da Karlovčane očekuje još puno lijepih teniskih priča.