KABA

Nakon teške utakmice i poraza u Trogiru, HRK Karlovac dočekuje na domaćem terenu ekipu RK Osijeka

U subotu HRK Karlovac će ugostiti ekipu Osijeka. Prema najavama Tatjane Rašić očekujemo tešku utakmicu.

-Utakmica će biti teška pogotovo zbog prošlotjednog rezultata u Trogiru. Moramo na tu utakmicu zaboraviti i fokusirati se na nadolazeću i maksimalno se pripremiti. Dolazi nam ekipa koja također ima malo čudne rezultate u početku ove sezone. Dva boda su uzeli na gostovanjima, a prošlog tjedna su izgubili na domaćem terenu od ekipe Varaždina. Utakmica će sigurno biti zanimljiva. Očekuje nas zaista naporna utakmica. Vjerujem da će im obrana biti na visokom nivou. Na obrani moramo raditi i mi i povratak u obranu prije svega jer oni izuzetno puno trče i preferiraju brzi rukomet. Napad treba biti miran, staložen i koncentriran, a obrana će morati biti na najvišoj razini u ovoj sezoni.

Zdravstveno stanje nije bajno. I dalje nema Bačića, Stipetića, Horvata, najvjerojatnije nema ni Bosiljevca, također nema ni Capana, a Janjanin je upitan.

-Fali nas, bit će nam skraćena rotacija, ali treba vjerovati u ove dečke koji su tu da će dat sve od sebe, dodala je.

Na prošloj utakmici s Trogirom bilo je dosta grešaka koje će sada nastojati izbjeći, a kakvo je bilo stanje ekipe rekao je Leon Hrvojević.

-Možda je bila stvar u nekim tehničkim greškama ili dosta promašenih šuteva. Možda smo se zbog nekog respekta prema golmanu smo se totalno ugasili u napadu. Nismo mogli doći do rješenja, do čistog šuta. Šutirali smo nešto iz vana i promašivali cijeli gol i to nas je srušilo i nažalost nismo uspjeli izaći iz toga. Obavili smo razgovor svi zajedno, sve smo si rekli i sad idemo dalje. Očekujemo puno bolju situaciju u nadolazećoj utakmici.

Utakmica je u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u 19:00 sati.

Ples