Nakon dva odlična dana ispunjena glazbom u sklopu natjecanja bendova RocKA. U oba dana uživali smo u bendovima koji su u Karlovac stigli iz cijele Hrvatske sa svojim autorskim pjesmama.

Bilo je jako lijepo, bilo je pregršt dobrih i lijepih bendova. Dečki i cure su odradili odličan posao i ono što je bitno naglasiti je da postoji ta jedna scena koja je zapostavljena i treba mladim ljudima pružiti ovakav event da mogu pokazati svoje znanje. Kvaliteta bendova se podigla nisu više underground nego stvarno rade dobar posao. Nadam se da će sljedeće godine biti još bolje i da će doći još bendova i da će neko od ovih bendova napraviti karijeru, kaže Nikola Mus, član benda Novi Retro, organizatora natjecanja.

Žiriju je bilo vrlo teško odabrati najbolje od svih bendova.

Jako je nezahvalan posao biti u žiriju. Teško je ocijenit onaj najbolji bend jer svako ima svoje mišljenje i svatko voli određenu vrstu glazbe.Bio je to zaista težak posao, ali mislim da smo dobro odlučili tko je pobjednik, iako nema pobjednika svi su oni bili odlični. Ne mogu izdvojiti samo jedan bend da je iskočio po svojoj kvaliteti, svi zaslužuju pozornost i svojih 5 minuta u glazbenoj sceni, rekao je Mus.

Organizatori su vrlo zadovoljni natjecanjem, a čini se i svi bendovi koji su sudjelovali.

Zadovoljni smo. Uvijek može biti bolje. Moglo je biti malo više publike, ali sve u svemu odlično. Vidim da su to i Karlovčani dobro prihvatili i posjetili, a i sva publika koja je došla s bendovima je oduševljena s prostorom i organizacijom. Uglavnom je sve dobro ispalo, pohvalio je za kraj Nikola.

Na 3. mjesto plasirao se Zagrebački bend Kal’s Penny, drugi su bili Bjelovarski bend Fyu, a pobjednici 2.RocKA-e su Collective rage, bend iz Varaždina. Čestitke svim bendovima koji su sudjelovali, a posebno pobjednicima. Organizatori se nadaju da nam u Karlovac dolaze i sljedeće godine.