Kickboxing klub Tigar Karlovac bit će domaćin borilačkog spektakla Golden Star 1 koji će se održati 6. srpnja u Školskoj sportskoj dvorani Mladost na Rakovcu. Ovo je ujedno rođendanski poklon gradu na 4 rijeke, a trener Zoran Cicvara navodi da je i dužnost s obzirom da se Europski kup morao preseliti u Zagreb.

– To je event na kojem će se okupiti svjetski prvaci u K1 disciplini. Nastupit će većinom svi naši najbolji borci i borci iz regije, znači, iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Poljske, najavio je Zoran Cicvara, trener u Kickboxing klubu Tigar Karlovac.

Pripreme za Golden Star 1 pri samom su kraju, a spremni su i sami borci. U glavnim borbama snage će odmjeriti Anto Širić i Željko Zec, Ivan Bertić i Mateusz Ciurzynski, Vito Košar i Stefan Đuričić te Rafal Kosiarski i Adi Duraković. Posjetili smo domaće borce koji nestrpljivo čekaju pokazati svoja znanja i tehnike pred vlastitom publikom.

– Očekujem dobru atmosferu. Očekujem da će borba biti dobra i dobrog protivnika, tvrdi Matej Medved, borac u Kickboxing klubu Tigar Karlovac.

– Svaki dan su naporni treninzi, snaga, tehnika i trčanje, otkrio je svoju pripremu Mata Stepić, borac u Kickboxing klubu Tigar Karlovac

Svoje mjesto na Golden staru pronaći će i Saša Sandrin koji je u ovom sportu više od 3 godine. Spontano je došao u svijet kickboxinga, a isprobao je i brojne druge sportove. Kako navodi, kickboxing mu donosi velike prednosti te je upisao značajne uspjehe.

Definitvno bi to trebala moja borba u Italiji na svjetskom kupu s kojim sam postao prvak svjetskog kupa u Italiji. Najvjerojatnije isto tako moje državno prvenstvo koje sam osvojio. Sve 4 borbe bile su odlične. Jednostavno, ne vjerujem da sam tako dobro radio. Sad želim tako raditi na ovom natjecanju i na ovoj priredbi koja će doći, izjavio je Saša Sandrin, borac u Kickboxing klubu Tigar Karlovac.

Karlovčani su već pokazali da ih zanima svaki veći sportski događaj u gradu, pa je trener Cicvara uvjeren da će i kroz ovaj događaj biti pune tribine Školske sportske dvorane Mladost na Rakovcu.

– Razina te priredbe bit će izuzetno velika. Mogu nastupiti samo oni koji su ostvarili velike rezultate, koji su prvaci države, Europe ili svijeta. Sigurno neće zalutati nitko tko nije imao nikakva ostvarenja i tko ne zna prikazati kvalitetnu tehniku i borbu, dodao je Cicvara.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti putem sustava Eventim na službenoj web stranici www.eventim.hr. Cjelokupan razgovor s karlovačkim borcima i trenerom Cicvarom potražite na sljedećoj poveznici u emisiji “Sportski pregled“.