Turistička zajednica grada Ogulina organizira manifestaciju “Ljeto u Ogulinu”. Kroz srpanj i kolovoz pripremili su raznovrsne aktivnosti i događanja za sve uzraste, s ciljem obogaćivanja kulturne i zabavne ponude grada. Pozivamju sve zainteresirane da posjete grad Ogulin i uživaju u bogatom programu.

Manifestacija je započela početkom srpnja, gostovanjem Međunarodnog festivala folklora i Riječnog kina Karlovac, a održani su i joga na jezeru Sabljaci te vođena ruta sa Sabinom Gvozdić.

Program “Ljeta u Ogulinu” obuhvaća brojne aktivnosti koje će se nastaviti kroz cijeli srpanj i kolovoz. Svake subote u jutarnjim satima održava se joga na jezeru Sabljaci pod vodstvom Ine Stojić, a ljubitelji legendi i povijesti mogu uživati u vođenim turama po „Ruti bajke” sa Sabinom Gvozdić. Također, održat će se koncerti, kazališne predstave, pripovijedanja, lutkarske predstave te filmski naslovi u suradnji s Riječnim kinom Karlovac. Također tijekom srpnja odvija se turnir u odbojci na pijesku.

Najviše posjetitelja zasigurno će privući koncert klape Cambi, Magazina i Speena, kazališne predstave “Roditeljski sastanak” i “Žene na rubu”, te predavanje “Nesputane – jedna vilovita priča” Kristijana Petrovića. Krajem kolovoza, Ogulin će ugostiti i uzbudljivu Formula driver auto utrku na stazi Klek, te Streetball turnir u Saborčanskoj ulici.