Na obroncima Petrove Gore, 30-tak kilometara od Karlovca, blizu Vojnića, nalazi se poznati Lovački dom. Prostor je to okružen stoljetnim bukovim šumama. Mir, tišina, cvrkut ptica, žubor potoka, samo su neke od čari prirodnih ljepota što ovo mjesto čini  idealnim za odmor i rekreaciju.

Četvrtu godinu za redom organizrali su Tjedan šarana koji je velika atrakcija jer na ovu deliciju dolaze brojni gosti iz raznih krajeva. Interes je svake godine sve veći i veći, a ove godine je nadmašio sva očekivanja domaćina.

Mala uigrana ekipa zaslužna je za iznimnu kvalitetu hrane, brzinu i atmosferu te se gosti ovdje osjećaju dobrodošlo i jedva čekaju ponovno doći.

Što se tiče samih šarana, najzaslužnija za njihovu pripremu je dugogodišnja zaposlenica Dijana Erić, koju kolege od milja zovu Dijana Šaran. Vješta, spretna, brza i nasmijana Dijana dnevno pripremi na stotine šarana. Prvo ih paca mješavinom soli, papra, vegete i crvene paprike pa ih, uz pomoć kolege ili sama, stavlja na rašlje, na koje ih treba dobro pričvrstiti i potom peče. Po potrebi, ovisno jesu li šarani masni ili nisu, treba ih povremeno špricati s maslinovim uljem.

Potrebno je i voditi računa o dobroj vatri, drvima, jedna tura šarana peče se od sat i pol do dva. Nakon toga ih treba izvaditi iz rašlji, narezati i pripremiti za kuhinju, gdje se serviraju za goste. Sve mora biti jako dobro organizirano da šarani budu svježi, dobro pečeni i da na stol dođu vrući. Dijana je živa vatra i ne čudi da lako barata sa svim alatima poput satare, kliješta, noža, a i oko vatre. Dnevno ispeče na stotine šarana i kraljica je u ovom poslu.